Een uniek hotel

Dadelpalm

Dadelpalm

U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen. U bent omringd door Goden en Godinnen. Het hoekbad in de kamer nodigt u uit om samen te baden. Helaas is de ezelinnenmelk niet voorradig, maar het heerlijk ontspannende badschuim is er in overvloed. De kamer is voorzien van een televisie en een aparte douche met toilet. Ook heeft de kamer een klein balkonnetje. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

dadelpalm dadelpalm bed dadelpalm muur2

dadelpalm muur dadelpalm kamer2 dadelpalm kamer

 

Bekijk de kamer in 360 Graden:

Plataankamer

Het zeer eigen karakter van Hotel de Plataan is terug te vinden in onze hotelkamers. Iedere kamer is op een unieke wijze gedecoreerd en ingericht.

Andere themakamers

  • Schietwilg

    Deze 2 tot 4persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water.

  • Baobab

    Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.

  • Eucalyptus

    Beleef de wereld van de kangoeroes en de koalabeertjes! De Eucalyptus staat geheel in het teken van Australië.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos