Een uniek hotel

Tamarinde

Tamarinde

Onze volgende bijzondere themakamer is de “Tamarinde”. Dit is een tropische boom welke te vinden is in Indonesië. Tijdens uw verblijf in de Tamarinde waant u zich op een onbewoond eiland, ergens ver weg in een mooie diepblauwe oceaan. In de heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie kunt u samen genieten. Bijkleuren kunt u vervolgens onder de sunshower. Door de muurschilderingen lijkt het alsof u kilometers ver over de oceaan uitkijkt. De zandkleurige vloer en de sterrenhemel, die de hele nacht kan stralen, maken het plaatje van een romantische nacht op een onbewoond eiland compleet. De kamer is verder voorzien van een aparte douche met toilet en een televisie zodat u heerlijk kunt ontspannen. Deze kamer kan gebruikt worden als bruidskamer maar is tevens heel geschikt voor andere gelegenheden. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

Tamarinde Tamarinde bed Tamarinde kamer Tamarinde tafel

 

Bekijk de kamer in 360 Graden:

Baobab

Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.

Andere themakamers

  • Schietwilg

    Deze 2 tot 4 persoons gezinskamer, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, draagt de naam Schietwilg en is een ware belevenis voor wie houdt van natuur, wind en water.

  • Mangrove

    Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.

  • De Vaarboom

    In onze nieuwste themakamer bevind u zich in een typisch Nederlands havenlandschap. Een aantal bekende elementen uit Hollands Haven Historie ziet u hier terug.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos