Een uniek hotel

Witte Moerbeiboom

Witte moerbeiboom

Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is, doen u wanen in een Chinese tempel. De kamer is voorzien van een heerlijk hoekbad waarin u samen kunt genieten. Tevens is de kamer voorzien van een aparte douche met toilet en een klein balkonnetje. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

WitteMoerbeiboom Witte moerbeiboom Witte moerbeiboom 3 Witte moerbeiboom 2

 

Bekijk de kamer in 360 Graden:

Eucalyptus

Het lijkt of de aboriginals zo je kamer binnen komen lopen.

Andere themakamers

  • Amber

    In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De kamer is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires.

  • Blauw Spar

    Deze themakamer  is voor de echte Delft-liefhebber. Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles.

  • Dadelpalm

    U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen.

We doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken, dan doe je dat uit een ideologisch oogpunt. Hotel de Plataan is zich bewust van haar plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we voor onszelf, maar de erkenning zien we als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.

certified-logos