Search
Close this search box.

Menu

Themakamer in Delft Centrum: De Mangrove

Themakamer in Delft Centrum: De Mangrove

P2 Copy

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: De Mangrove. Welkom in het tropisch regenwoud!

themakamer delft

Een jungle in Delft Centrum!

Altijd al gedroomd over een ware Tarzan-en-Jane ervaring? Een nachtje doorbrengen in de jungle, zonder alle enge dieren? Even doen alsof je veilig naar het buitenland kunt reizen met de comfort van Delft centrum om de hoek? Het tropisch regenwoud bezoeken met aanzienlijk meer luxe dan de gemiddelde safari tent? Dan is deze kamer wat voor jou! Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.

De muurschilderingen en het bamboe in de kamer geven je het gevoel dat je écht in de jungle beland bent, maar dan met iets meer luxe dan een safari tent: vanuit het hoekbad overzie je de gehele kamer, inclusief uitzicht op de tropische watervallen. Ontspan op het tweepersoonsbed voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

Delft Centrum

Van alle gemakken voorzien

Naast het hoekbad en comfortabele bed is de kamer voorzien van een aparte douche en toilet, en een televisie zodat u optimaal kunt ontspannen. De kamer is uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden, of om een simpel weekendje weg nét iets specialer te maken.

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten