Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Themakamer in Delft: De Baobab

Themakamer in Delft: De Baobab

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: De Baobab!

themakamer delft

Ga je mee op safari in Delft? Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika! In de Baobab vind je leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden. Zodra je deze ruime kamer binnen stapt, krijg je het gevoel dat je in een safaripark bent. Het uitzicht vanuit elk punt in de kamer is fantastisch, door de muurschilderingen van de Afrikaanse savanne.

Ondanks het safari-gevoel, beschik je in deze kamer over allerlei luxe voorzieningen: van een klein balkon tot een tweepersoonsbed met twee elektrisch verstelbare bedbodems, tot een groot bad en een volledig uitgeruste badkamer.

De Baobab wordt ook wel de apenbroodboom genoemd, en veel Afrikanen zien de boom als de “boom van het leven” omdat ze water, voedsel, kleding en schuilplaats biedt: Oudere baobabs worden hol van binnen en bieden zo schuilplaats en bescherming. Maak je maar geen zorgen: onze baobab-kamer is niet in een echte boom gemaakt, maar bevindt zich gewoon in ons hotel.

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten