Search
Close this search box.

Menu

Themakamer in Delft: de Boom van Goed en Kwaad

Themakamer in Delft: de Boom van Goed en Kwaad

bijzonder overnachten in Delft

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt. 

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: De boom van goed en kwaad!

themakamer in delft

Slaap onder de sterren!

Zodra je deze kamer binnenstapt vergeet je de wereld om je heen en vind je jezelf in het paradijs! De themakamer is voorzien van een extra groot rond bed en een ruime jacuzzi met onderwater kleurentherapie. 

De kamer is tevens voorzien van een aparte douche en toilet, en een televisie zodat u optimaal kunt ontspannen. De kamer is uitermate geschikt als bruidskamper, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere gelegenheden.

Het thema van de “Garden of Eden”, en de boom van goed kwaad, wijzen op het verhaal van het Aardse Paradijs in de bijbel. Dit thema vind je terug in de aankleding en de decoratie van de hele kamer: van de bijzondere muurschilderingen tot de romantische sterrenhemel op het plafond.

bijzonder overnachten in Delft

Themakamer in Delft, of Eden?

Een van de oudste vormen van het verhaal over het Hof van Eden beschrijft dat er in het paradijs slechts twee bomen aanwezig waren, die in het midden van de tuin stonden: de levensboom én de boom van goed en kwaad, waar onze themakamer naar vernoemd is.  Ook vond je in het Hof van Eden verschillende paradijsrivieren die je op de muren van de kamer terugvindt.

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten