Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Themakamer in Delft: de Dadelpalm

Themakamer in Delft: de Dadelpalm

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: de Dadelpalm.

themakamer Delft

Vandaag reizen we af naar het oude Egypte! De mystieke sfeer op deze themakamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen. Zodra je de kamer binnenstapt ben je omringd door Egyptische Goden en Godinnen. Ezelinnenmelk hebben we niet, maar wel een heerlijk ontspannende badschuim om te gebruiken in het ruime hoekbad!

Deze luxe themakamer is voorzien van een televisie en een aparte douche met toilet. Vanaf het kleine balkonnetje kijk je uit over de daken van Delft, en het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems.

Aan deze bijzondere boom groeien, je raadt het al, dadels. En niet een klein beetje ook: in Egypte alleen al worden 1,100,000 ton (!) dadels geproduceerd. Krijg je er al trek van? Om helemaal in het thema te blijven pak je bij het ontbijt natuurlijk een bakje met dadels van het buffet. Dadelpalmen kunnen in het wild wel 25 meter hoog worden, maar worden tegenwoordig ook als huisplant gehouden: binnenshuis worden ze maximaal 5 meter.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten