Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Themakamer in Delft: De Eucalyptus

Themakamer in Delft: De Eucalyptus

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: De Eucalyptus.

themakamer delft

Sydney, Delft?

Zodra je deze themakamer in stapt, bevind je je voor je gevoel aan de andere kant van de wereld. De bijzondere schilderingen in de stijl van de Aboriginals nemen je mee naar Australië, en de warme kleuren in de themakamer hebben een rustgevend effect. Beleef de wereld van de kangoeroes en koalabeertjes vanuit deze comfortabele hotelkamer!

Zodra je deze kamer binnenstapt vergeet je de wereld om je heen en vind je jezelf echt even op een ander continent! De themakamer is voorzien van een extra groot rond bed, een tv en een ruime inloopdouche voor ultieme ontspanning.

Wist je dat…

Je wist vast al dat eucalyptus het lievelingsvoedsel is van koala’s, die er de hele dag op kunnen kauwen, maar wist je ook dat de plant in Australië bekend staat als “mythisch, magisch hout” en wordt gebruikt voor olie, gom, brandhout, medicijnen én brandstof? Of dat de blaadjes, gecombineerd met heet water een goed hulpmiddel zijn bij verkoudheid?

De Eucalyptus kamer is zeer rustgevend ingericht voor een bijzondere overnachting in het centrum van Delft. Deze fijne uitstraling past dan ook goed bij de naam van de boom: Eucalyptus is afgeleid van het Griekse eu, wat “mooi” betekent, en kalyptos, wat “muts” betekent. De naam verwijst naar de bloemen die op een muts lijken, maar wat ons betreft gaat het “eu” vooral over de inrichting van deze fijne kamer!

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten