Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Themakamer in Delft: de Reuzenkelp

Themakamer in Delft: de Reuzenkelp

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: De Reuzenkelp

Themakamer Delft

Bijzonder overnachten in Delft

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Atlantis bestaat, en het ligt midden in het centrum van Delft. Of, nou ja, zo voelt het zodra je de Reuzenkelp binnen stapt. Deze kamer is geschikt voor de echte waterratten onder ons! Duik in de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan en slaap tussen de vissen en bijzondere zeeplanten die op de muur geschilderd zijn, of maak de ervaring compleet: duik het water in, in het ruime hoekbad. Zelfs het bureau lijkt van water gemaakt!

De kamer is tevens voorzien van een aparte douche en toilet, en een televisie zodat u optimaal kunt ontspannen. Het tweepersoonsbed is voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems. Of je nu iets te vieren hebt of een simpel nachtje weg bijzonder wil maken: de Reuzenkelp garandeert je van een bijzondere ervaring.

De reuzenkelp, of “macrocystis pyrifera” wordt in ideale omstandigheden tot wel 53 meter hoog, en kan tot wel 61 centimeter per dag groeien: hiermee groeit de plant sneller dan bamboe. Dat je lekker zal slapen in deze bijzondere themakamer, bewijzen de zee-otters: deze dieren wikkelen zichzelf vast in de reuzenkelp zodat ze tijdens het slapen niet weg drijven.

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten