Search
Close this search box.

Menu

Themakamer in Delft: De Witte Moerbeiboom

Themakamer in Delft: De Witte Moerbeiboom

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: de Witte Moerbeiboom!

themakamer Delft

Bijzonder overnachten in Delft

Waan je in een heuse Chinese tempel, midden in het centrum van Delft! Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is creëeren een bijzondere beleving tijdens jouw overnachting.

De witte moerbei is al sinds de oudheid een onderdeel van Aziatische cultuur, en speelde vroeger een belangrijke rol in de zijdenrupsenteelt. Het is een middelgrote boom die tot wel 16 meter hoog en 5 meter breed kan worden! Het blad kan gegeten worden als groente en jonge scheuten kunnen worden gebruikt als vervanger voor thee. Gelukkig heb je dat tijdens jouw overnachting niet nodig: bij elke boeking zit ontbijt inbegrepen, inclusief koffie en thee!

Van alle gemakken voorzien!

De kamer is voorzien van een heerlijk hoekbad waarin je samen kunt genieten, en de kamer is voorzien van een aparte douche met toilet én een klein balkonnetje! Het tweepersoonsbed is daarnaast voorzien van twee elektrisch verstelbare bedbodems voor extra comfort.

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten