Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Themakamer in Delft: de Zomereik

Themakamer in Delft: de Zomereik

206 2

Heb jij onze themakamers al gezien? Geen enkele kamer in hotel de Plataan is hetzelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze is gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

De themakamers nemen je mee de hele wereld over, zelfs Oceanië is vertegenwoordigd! Wij vertellen je graag meer over onze bijzondere themakamers in het centrum van Delft. Deze week: de Zomereik!

Themakamer in Delft, of aan de Middelandse Zee?

Begeef je in mediterrane sferen! De muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer en zorgen voor een rustgevende sfeer. Van het luxe bed wat zich bevindt tussen de stenen poort en de olijfbomen tot een heus bistro-tafeltje en een fijne zithoek: in deze kamer kom je direct tot rust.

De kamer is voorzien van een aparte douche en toilet, die op een bijzondere manier gescheiden zijn: in het douchegedeelte vind je niet alleen een stortdouche, maar ook een unieke wastafel.

De zomereik

De zomereik vind je door vrijwel heel Europa. Deze bijzondere, grote, bomen kunnen ontzettend oud worden: de oudste zomereik is meer dan 15 eeuwen oud! De boom wordt tot wel 30 meter hoog en 40 meter breed.

De indrukwekkende boom speelt een grote rol in allerlei godsdiensten en oude verhalen, maar zijn het meest recent bekend van de Eikenprocessierups. Wees niet bang: in deze themakamer kun je genieten van deze bijzondere boom, zonder de jeuk die deze vervelende beestjes met zich meebrengen.

Meer foto’s en een ‘360-view’ van de kamer vind je hier. Kun jij niet meer wachten tot je in deze bijzondere themakamer kunt overnachten? Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze overige themakamers? Deze vind je hier.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten