Zoek
Sluit dit zoekvak.

Menu

Themakamers

Een sfeervolle themakamer naar keuze in het centrum van Delft zorgt voor een onvergetelijk nachtje weg!

Nergens anders te vinden: overnacht in unieke themakamers in het centrum van Delft voor een bijzondere ervaring.

Geen kamer is het zelfde. Elke kamer heeft als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Deze hebben we gekoppeld aan de plek waar deze boom voorkomt en de cultuur die je daar vindt.

Je vindt kamers met thema’s van over de hele wereld, vanuit alle continenten. Zelfs Oceanië is vertegenwoordigd!

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Boom van goed en kwaad

De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed en een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie.

Boom van Goed en Kwaad

De trots van ons hotel! Deze ruime themakamer is onder andere voorzien van een extra groot rond bed en een heerlijke jacuzzi met onderwater kleurentherapie.

Mangrove

Welkom in het tropisch regenwoud. Wees niet bang voor de zeven meter lange anaconda boven uw bed en durf het avontuur aan.

Reuzenkelp

Bent u een echte waterrat? In de Reuzenkelp duikt u de donkerblauwe dieptes van de grote oceaan in, en betreedt u de onderwaterwereld van Atlantis!

Eucalyptus

Beleef de wereld van de kangoeroes en de koalabeertjes! De Eucalyptus staat geheel in het teken van Australië.

Baobab

Deze themakamer staat geheel in het teken van Afrika. Leeuwen, olifanten en Afrikaanse gewaden: u vindt het allemaal terug in deze ruime kamer.

Witte moerbeiboom

Deze themakamer straalt alles uit dat met het indrukwekkende China te maken heeft. De tekens op de deuren en de beelden en schilderingen die de kamer rijk is, doen u wanen in een Chinese tempel.

Dadelpalm

U bent direct onder de indruk van de mystieke sfeer op deze themakamer. Deze pyramide-achtige kamer is rondom versierd met Egyptische symbolen en hiërogliefen.

Blauwspar

Deze themakamer is voor de echte Delft-liefhebber. Het thema Delfts Blauw is doorgevoerd tot in de badkamer, die gemaakt is in samenwerking met de Porceleyne Fles.

Tamarinde

Dit is een tropische boom welke te vinden is in Indonesië. Tijdens uw verblijf in de Tamarinde waant u zich op een onbewoond eiland, ergens ver weg in een mooie diepblauwe oceaan.

Amber

In deze kamer waant u zich in Oosterse sferen. De kamer is volledig in Oosterse stijl ingericht, met een aantal bijzondere Oosterse accessoires.

De Zomereik

De Zomereik. Mediterrane muurschilderingen in zachte, rustgevende tinten sieren deze kamer. Meteen bij binnenkomst voelt u de rust van het mediterrane platteland.

De Vaarboom

U bevindt zich in een typisch Nederlands havenlandschap. Een aantal bekende elementen uit Hollands Haven Historie ziet u hier terug. Zo ziet u De Brandaris, Hotel New York en de Veersche Toren.

Wij doen het voor de natuur, maar de erkenning is fijn!

Als je bewuste keuzes maakt om een hotel zo groen mogelijk te maken dan doe je dat uit ideologisch oogpunt. Wij zijn ons bewust van onze plicht een groene bijdrage te leveren. Dit doen we vooral voor onze kinderen, maar de erkenning zien we ook als compliment en als drijfveer dit nog verder te verbeteren.