Search
Close this search box.

Menu

Tromper Optiek: Golden Tenloop 2023

Tromper Optiek: Golden Tenloop 2023

Golden Ten

Hemelvaartsdag 2023 valt op 18 mei, en dat betekent dat ook de Trompper Optiek Golden Ten loop dit jaar op 18 mei zal plaatsvinden.
Dit jaar rennen Rynke, Laurens en Jenny namens Hotel de Plataan de 10 kilometer.
Moedig hen vooral aan en kom daarna genieten van een drankje in de zon op ons terras.

De Golden Tenloop

De Trompper Optiek Golden Tenloop vindt elk jaar plaats op Hemelvaartsdag. Het hardloopevenement is inmiddels een begrip in Delft en omstreken. Let maar eens op de vele Golden Tenloop t-shirts die je met regelmaat voorbij ziet komen door de stad het hele jaar door. Maar, ook al doet de naam dat vermoeden, het is allesbehalve een simpele 10 kilometer loop. Het hele gezin kan zich namelijk tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement uitleven op verschillende afstanden. Ook voor wie niet meeloopt is er genoeg te zien.

De kinderen die de afstand van 1 km lopen geven de aftrap aan het hele evenement. Zij zijn de eersten die het parcours door de historische binnenstad zullen lopen. Het is direct al één groot feest als je alle kinderen daar enthousiast ziet springen.

W Wil jij liever de hardlopers toejuichen? Combineer een bezoekje aan dit bijzondere hardloopevenement eens met een overnachting in Hotel de Plataan! Je boekt je volgende verblijf bij hotel de Plataan hier. Ben je benieuwd naar onze themakamers? Deze vind je hier

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email

Boek direct bij Hotel de Plataan!

en u ontvangt een gratis welkomsthapje!

Recente nieuwsberichten