Varend Corso

Varend Corso

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen en planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit unieke spektakel staat garant voor een heerlijk dagje uit met familie of vrienden. De stoet trekt door onder meer het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen.

Het Varend Corso Westland streeft ernaar zo veel mogelijk mensen te laten zien wat het Westland te bieden heeft en welke mooie en gezonde producten er in de Westlandse kassen worden geteeld. Het Varend Corso duurt drie dagen en in deze drie dagen worden er verschillende routes gevaren. Dit jaar is Delflanddag op zondag 4 augustus. Op deze zondag zal de route door Delft heen lopen. De boten zullen binnen komen vanaf Den Hoorn en via het Haantje weer richting het Westland varen. Zie hier onder de route van de zondag.

Mocht je nou nog meer willen weten over het festival, nieuwsgierig zijn naar de routes van de andere dagen of graag mee willen doen met dit festival, ga dan naar de website van het Varend Corso: https://varendcorso.nl/

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email