We stellen Sander aan je voor!

We stellen Sander aan je voor!

IMG 8182

 

Hi Sander! Wie ben jij?

Mijn naam is Sander. Ik ben 25 jaar, geboren in Enschede en ben opgegroeid in Haaksbergen. Daarna ben ik naar Groningen verhuisd om daar te gaan studeren. Uit eindelijk ben ik naar Delft verhuisd om hier Civiele techniek te studeren. Op dit moment studeer ik niet en werk ik ongeveer 4 keer per week bij de Plataan.

Het leukste aan werken bij Hotel de Plataan vind ik…

...het Contact met de mensen. Ik ben een erg sociaal persoon en heb tot nu toe altijd banen gehad waarbij het contact met de mensen belangrijk was. Ik ga graag een praatje aan en heb graag mensen om me heen.

Mijn leukste herinnering bij Hotel de Plataan is…

…ingewerkt worden door Leroy. Dat was echt een enorm gezellige avond, dat weet ik nog goed. Het was heel rustig, dus hebben we een paar intens spannende potjes Jenga gespeeld haha. Verder was er een heerlijke zomeravond waarop wat huisgenootjes van me op het terras kwamen zitten. Die tijden mis ik echt enorm!

Mijn favoriete kamer is…

…de Boom van Goed en Kwaad. Het ronde bed, de jacuzzi en het uitzicht over het plein maken het een geweldige kamer voor een romantische nacht weg.

Ik ben bewuster geworden door bij het groenste hotel van Nederland te werken?

Ja zeker, hiervoor was ik er nooit echt heel erg mee bezig maar vooral het gebruik van zo min mogelijk verpakkingsmateriaal vind ik echt heel erg goed. Ik denk dat vrijwel alle hotels in Nederland hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Het is niet eens heel veel extra werk maar het scheelt zoveel plastic en papier!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email