Werk- en studieplekken bij Hotel de Plataan

Werk- en studieplekken bij Hotel de Plataan

IMG 7771[125094]

Voor iedereen die uitgekeken is op zijn thuiswerkplek, drukke studentenhuis of berg afwas van gisteren, kan terecht bij Hotel de Plataan op het Doelenplein om te werken en studeren. Voor € 4,00 heb je een werkplek voor een tijdsblok naar keuze, stroom en Wi-Fi, een kop koffie of thee met wat lekkers en onbeperkt water. Voor studentenprijzen kun je er ook ontbijten en lunchen.

“Studenten hebben een gebrek aan goede werkplekken nu ze niet langer op de campus terecht kunnen”, zegt medewerker van De Plataan Floortje Meijer. “Ook is afstand in studentenhuizen vaak een probleem.” Normaalgesproken is het rond deze tijd van het jaar nog aardig druk in het hotel. Maar door corona bleven veel buitenlandse toeristen en zakenlieden thuis. De lege vergaderruimtes worden nu omgebouwd tot werkplekken. Er is voor iedereen wat wils, met werkplekken in het huiskamercafé, de stilteruimte in de grote vergaderzaal en twee projectruimtes voor vier tot zes personen.

Hotel de Plataan neemt de nieuwe coronamaatregelen in acht. Alle werkplekken zijn op 1,5 meter afstand georganiseerd en er zijn extra hygiënische maatregelen. Bovendien beschikt Hotel de Plataan over een ventilatiesysteem waar verse lucht wordt toegevoerd en verontreinigde lucht direct naar buiten gaat. Er is dus geen sprake van recirculatie dat volgens het Ministerie van VWS mogelijk zou kunnen bijdrage aan de verspreiding van het virus. Ook adviseert Hotel de Plataan om bij gezondheidsklachten thuis te blijven.

Voor nu is het studeren en werken op 1,5 meter afstand in het café en de vergaderzalen van Hotel de Plataan. “Mocht het storm lopen, dan kunnen we erover denken om studenten ook in hotelkamers te laten studeren”, zegt Floortje Meijer. “Vooralsnog beginnen we met dit concept.”

Je kunt studeren en werken in Hotel de Plataan op de volgende tijdsblokken: 9:00 – 13:00, 14:00 – 18:00 en 18:00 – 22:00. Het reserveren van een tijdsblok gaat via de website van Hotel de Plataan.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email